Rørspyling og inspeksjon

Multi Marine har et bredt spekter av utstyr for rørspyling og inspeksjon av alle typer rør. Vi har flere mobile spyleenheter som kan spyle med både varmt og kaldt vann med trykk fra 100-2500bar. Arbeid dokumenteres med video og bilder. Tining av frosne vann/avløpsledninger, flushing, fjerning av scale er også tjenester vi utfører.

Spyling med UHP

Bruk av ultrahøytrykk er en effektiv metode for fjerning av rust, maling, coating osv. Brukes der tradisjonell høytrykk ikke strekker til. Vi har en rekke pumper som er mobile og som leverer trykk opptil 2500 bar.

Tørrisblåsing

Tørrisblåsing er meget effektivt til Industrirengjøring og er opptil 80% raskere, enn manuell rengjøring av maskiner og utstyr. Når resultatet i tillegg blir mye bedre enn manuell rengjøring er det vel ikke så mye å tenke på? Bedrifter kan spare mye tid og penger samtidig som de får et bedre renhold ved å benytte seg av Tørrisblåsing. Arbeid med tørris medfører ikke noe våtavfall kun smuss I tørrform.

Tradisjonell høytrykk

Vi utfører alle typer oppdrag der det benyttes tradisjonell høytrykk. Multi Marine AS har 3 mobile spylecontainere rigget for alle typer oppdrag

Kalkblåsing

Metode som erstatter sandblåsing med samme effekt men gir en mye glattere overflate. Mobilt anlegg med lave driftsutgifter.

Kontakt