Industrielt renhold

Kontakt oss

Industrielt renhold

Kalkblåsing

Metode for malingsfjerning med god effekt, men gir en glattere overflate enn sandblåsing. Mobilt annlegg med lave driftsutgifter og lite forurensing.

Tradisjonelt høytrykk

Vi utfører alle typer oppdrag der det benyttes tradisjonelt høyrtykk. Multi Marine AS har et bredt spekter av utstyr for alle typer oppdrag.

Tørrisblåsing

Tørrisblåsing er mer effektivt enn emanuell rengjøring av maskiner og utstyr. Rengjøringen er veldig skånsom og medfører ikke noe våtavfall-kun smuss i tørrform.

Spyling med UHP

Bruk av ultrahøytrykk er en effektiv metode for fjerning av rust, maling, coating osv. Metoden brukes der tradisjonelt høytrykk ikke strekker til. Vi har en rekke pumper som er mobile og roboter som leverer trykk opptil 2500 bar.

Rørspyling og inspeksjon

Multi Marine har utstyr for rørspyling og inspeksjon av alle typer rør. Vi har flere mobile spyleenheter som kan spyle med både varmt og kaldt vann med trykk fra 20-2500bar. Arbeid kan dokumenteres med video og bilder. Tining av frosne vann- og avløpsledninger, flushing og fjerning av scale er også tjenester vi utfører.